Monday, April 4, 2011

EPIC: Leaked Anwar Ibrahim Sex Video

Ini merupakan leaked video seks Anwar Ibrahim. Orang ckp ni part three punya je. Entah la. Tapi tak ada pun adegan seks dalam video ni. Cuma ada seorang amoi, manusia berupa seiras Anwar Ibrahim serta seorang manusia melakonkan watak bapak ayam. Mungkin motif terdedah nya video ni sebab nak tunjuk yang betul-betul ada manusia berwajah seiras Anwar Ibrahim dalam video terbabit. Biasalahkan, pilihanraya Sarawak dah dekat. Ini kan Malaysia sebuah negara yang banyak pilihanraya kecil, taktik ni semua memang senang-senang je nak di-deduce kan oleh seorang kanak-kanak yang belum baligh mcm gua. Besar punya frame gua bg ni. Enjoice guys!


# Macam Anwar Ibrahim tak?


26 comments:

burhan al-hilmi said...

ala..xde part tu tu pun..

btw, serius berani kau post sni..

Hanna Iymeera said...

mcm muka u je??? KAHKAHKAH. (tak tengok pon video ni actually)

eszol raar said...

@burhan al-hilmi

yg post dkt fb lg ramai bur


@Hanna Iymeera

tgok jela. video ni clean la

ika~~ said...

errr...
speechless~

Hansyirah Takezur said...

betul ke tu anwar ea?
wallahu'alam..
politik makin menjadi2..

Hiz'da said...

betul video tuh. da kua kat msiakini.. huhu

Nobita Sensei said...

cantik timing video ni keluar.

ghost writer said...

tak nampak apa pun...

aku baca nih jer..."this video has been removed as a violation of youtube's policy on nudity or sexual content.."

AmenoWorld said...

dah kena removed. aku sempat download tadi. aku upload dah kat blog aku. aku dah agak dah mesti kena delete punya.

ghost writer said...

ok aku dah tengok...

tapi aku bukan nak tengok muka lelaki tapi aku tgh melayan body ngan face amoi tuh...montok siuttt..haha

biasa lah lelaki...

Mat said...

kah kah kah...

Kalau bodoh jangan bagitau orang.

Memang la video tu betul. Mana ada video tipu-tipu.
Yang tak betulnya mangkuk yang serupa anwar tu.
Kah kah kah...
Lagi nak tipu orang ramai.

Arya Putra said...

sucks! thats not anwar ibrahim!
ntah hape2 la dorang ni..

Anonymous said...

sorry to say bro . 3 4 saat pertama mmg nmpk mcm anwar tp lame2 kantoi especially bentuk bdn . hehehe . nie just pendapat aku & aku pon xde belah mane2 . mngundi pon xbole lg , hahaha

Dark Half said...

ekk elaaa..video camni budak tadika KEMAS pun tau buat

KHRLHSYM said...

aku boleh gelak je. hahahaha

Anonymous said...

anuar ibrahim la tu. korang ni taksub sgt dgn dia watpe smpai terang2 muka tu muka dia pun korang kata tak. aish

HEROICzero said...

celaka. punya la gua carik, youtube pon yng asal dah remove, rupa nya ada kat blog lu, tengku.

hahaha.

*nampak sama. its him or not, who cares? =)

nurayunni said...

ntah...biar siasatan la yg tentukan..

Anonymous said...

penyokong anwar tu sudah2 la...sampai bentuk badan anwar pun korang tau..kenal sgt ke korang ngan dia..agak2 la...mengucap wehh!!

Anonymous said...

jika kita tak tahu apa sebenarnya yg berlaku, tp kita tuduh, maka samalah spt kita memfitnah. so, tak pasal2 kita telah buat dosa. insaflah...

Anonymous said...

Dato’ T mendakwa video ini dirakam di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Namun tulisan di dalam video tersebut (di dalam bahasa Thai) apabila diterjemah menyebut “Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011”....

Anonymous said...

Yet again, using the same tactics over and over again when elections come. Haven't you all seen enough?

Stop being so stupid and believing what others spread on rumors. This is a total joke.

And using these kind of dirty tactics in order to win votes? It's foolish and stupid bullshit. No offense, not offending any race here, dear fellow friends, stop being so dumb to be even called dumb when you are acting so dumb writing all these comments.

Think before you write, now our country is being laughed at by others.

Anonymous said...

That's it ? Nonsense. Malaysia BOLEH for all the wrong reasons

MagikaKotak said...

wow..kata cctv?napa cctv tu dok atas rak or almari tv?siap ada org ketiga lagi..lawak tol rakaman cctv nie..siap ada koreografi lagi..siap ada copyright dari thailand lagi..

Afif Sani said...

mana nak dpt video full? amoi tu mcm sedap ja.hehe

Anonymous said...

lepas tengok video part 2 ni, ternyata kebodohan director video ini terserlah..jika d lihat dari depan, memang nampak iras2 dsai (tapi kelihatan mcm bertopeng-mungkin itu motif video hitam putih kot, utk menjadikannya samar2), dari pandangn sisi, kantoi..org tua mana la lu ambik ni..ni lagi satu tuan director, kenapa la lu tak renyuk2kan sepah2kan skit cadar katil tu supaya kelihatan seolah2 telah berlaku adegan seks d situ..atau diorang buat atas lantai je wlaupun tersedia katil? atau mungkin dsai ni rajin utk kemaskan katil tu wlaupn dlm keadaan tergopoh? waa..hebat.. cermat betul diorang buat seks ye, sampai nampak tak terusik langsung katil tu..kemas je kan :)kantoi btul la tuan director ni, boleh terlupa benda kecil mcm tu..len kali detail la skit bro, penonton bukan bodoh.. :)mybe rmai tak perasan coz sedang fokus pd mke dsai..hentikanlah kerja kotor ni.. kepada semua penonton:

"Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang.[al-Hujurat 49:12]

wallahualam..

raar