Sunday, May 15, 2011

Random Picture From Google #6

This is how it works,I will randomly search interesting images from Google with specific keyword then I'll just post it here. Enjoice!

Keyword of the day: PELEMPANG




If you catch me saying 'I am a serious actor,' I beg you to slap me. 
by Johnny Depp


22 comments:

Raihana Izzati said...

Agak2 la kalau nak camwhore pun.

Konon2 amek google.kah3






k

tak

spam

dah.

AR the annoying said...

hahaha. setuju dgn raihana.
ni ke yg kau ckp kau seksi tu beb?

Sca Ndx said...

LOL. heheh

HEROICzero said...

memang sesuai.

mintak pelempang.



muahahahaha ~!

Dark Half said...

aku rasa lagi best kot kalau dapat tengok raihana izzati pelempang tukang post gamba ni

zinesatumalam said...
This comment has been removed by the author.
zoul zombie said...

aku risau peminat peminat dia kutuk aku. tapi aku cuma bercakap jujur.

waktu mula mula aku tengok gambar ni.



aku nampak








sue anna joe.

Rafhanah Mohtar said...

Bibir diaaaa! Sexxayy

burhan al-hilmi said...

alamak..mcm muke classmate ak pun ada..

ghost writer said...

aku rasa macam melihat salah satu dari patung tutankhamun dihidupkan semula.

| Larasephia | said...

pergh
gila lah.



BASAH.

Orang Akaun said...

aku ingat kalau pakai keyword penendang pon dapat result sama gak kot

Berto said...

ada iras-iras Kobe Bryan

Hanna Iymeera said...

If you catch me saying 'I am a serious actor,' I beg you to slap me.


by Johnny Depp

Hanna Iymeera said...

If you catch me saying 'I am a serious actor,' I beg you to slap me.


by Johnny Depp

Hanna Iymeera said...

If you catch me saying 'I am a serious actor,' I beg you to slap me.


by Johnny Depp

Hanna Iymeera said...

If you catch me saying 'I am a serious actor,' I beg you to slap me.


by Johnny Depp

KHRLHSYM said...

aku tergelak jap ngan komen zoul. =.="

kalau dia baca, mahu dia rage tu.

kehkehkehkeh. tapi cool apa. hahaha

Sue Anna Joe said...

zoul zombie:

HAHAHAHAHA. Walaupun agak siut, tapi aku rasa aku setujula. Ngan muka dia bujur-bujur tajam, renungan mata ke arah lensa kamera yang menusuk kalbu, sah dah, mungkin sedara lain negara.

Yang penting jangan bontot dia iras-iras ngan muka aku dah la.

p/s: Masa aku tengok Avatar ngan kakak ipar aku kan, dia kata muka character Neytiri tu macam muka aku. Terharu-terharu.

Sue Anna Joe said...

Dude, aku siap buat profile picture tuk fb dah ni. Credits to you and zoul zomba.

eszol raar said...

lulz


sua anna joe is coolio


zoul, u deserve the credit

ika~~ said...

haha!
kak sue anna joe mmg kool!
eh sian mamat ni..aku syak dia terlebih botox kt bibir dia =.="

raar