Saturday, January 15, 2011

Lulz of The Day #3

Click on the picture for better view


This is a print screen picture from my previous entry. Im amaze with this comment. Well after all, it is true that we should put History as a compulsory subject to pass SPM. You can check this link to view the comments.



16 comments:

Irwan said...

kehkehkeh...rilek la eszol...aku tak pernah ambik series subjek sejarah ni before SPM...

lately socialistas sibuk kata subjek sejarah itu ialah tampered recording...apa pendapat kau?

aku kata, memang normal la pentadbir kena tamper sejarah yang di ajar agar budakbudak terindoktrinasi ke arah parti dia.

cuba tunjuk negara mana yang ajar sejarah tanpa modification?

And anyway, soalan mamat jelah tu, pada aku, ialah sarkastik. Melaka yang gah bersultan multan, aaaalastlast dia yang takde sultan...menteri besar pun takde...

yang ada cuma lawak besar jer (eye on malaysia)

Misz Sephia said...

tulah..rasanya dia tny soklan sarkastik je tu. Bkn sbb dia tak tahu Sultan Mahmud tu mangkat takde pewaris..

Relax k! Keep on writing!

Dark Half said...

cuba baca syllabus buku sejarah skolah kat singapore...rasanya lagi lulz dari entry kau kali ni. aku cakap lulz sebab aku masih sedar diri sbg salah satu bangsa kat malaysia ni

japg ada org cakap,apa krgnya syllabus buku sejarah sekolah malaysia? apa yg boleh aku ckp, maybe most of us are born liars!

the truth is well kept somewhere underneath

eszol said...

@Dark Half

@Misz Sephia

@Irwan

gua kne troll la ni dgn pengomen tu?

Dark Half said...

ntah la eszol,more to either-or situation...
apa kata kita tanya cik jelah sendiri..hehe

burhan al-hilmi said...

bukan sbb xtau..
tp mngkin tu bukan pernyataan tp lebih kpd persoalan..

chill mate :D

eszol said...

@burhan al-hilmi
bur,klau bg persoalan tu sbb kita x tau la kan?

burhan al-hilmi said...

mngkin persoalan ntuk sama2 kite fkirkn..

btw, da alang2 kita ckp psl melaka ni kan..
ak nk kongsi link ni: http://kemm1511.net/melaka/

bile2 free bukak la..

Irwan said...

giler gempak mana perginya progress entry ko ni zol..

Fontonk said...

kasi komen entry baru aku pasal melaka jgk. bhaha

Solihin Zubir said...

sultan mahmud mangkat di julang.. hehe..

Irwan said...

cuba teka sultan apa mangkat dilambung?

Ouh said...

haha lulz of the day!

Anonymous said...

@eszrol
sultan mahmud tak da waris?kahkahkahakaha!!eszol2 kau suruh orang blajar sejarah tapi rupanya ko pun serupa bangang jugak da.ahaha!

eszol raar said...

@Anonymous

akhirnye ada jugak org yg betol2 paham apa itu sejarah

n the real lulz from this entry

cheers!

Zinedine Zaiddin said...

@Irwan

sultan mail lambung? erk.

raar