Wednesday, January 12, 2011

Punca Nahas Di Malaysia

http://fromglassesandlenses.blogspot.com/



#Lepas ni kena buat punca masalah kanak-kanak hilang and paedophile makin berleluasa (betol ke eja ni?) Dear readers, please alert dan carilah adik Adam Shah yang hilang. Sila lihat sidebar.
raar



17 comments:

Afiq Bukhari said...

kahkah~! sengal nye alien :D

PapaseedTorres said...

kahkah..

gua syak pilot tu nk elak flying saucer alien.. tu yg nahas tu..

IMANSHAH said...

Teringat kawe jatuh gaung tahun lepas

eszol said...

@IMANSHAHitu saya confirm bukan salah alien

Dark Half said...

aliens? ok,ok gua cuba x jadi sceptical kat sini..gggg

ezhan_artwork said...

hahah, alien dari planet namek (dragonball)

daylachan said...

haha telakar!

Anonymous said...

gua alien,asal lu bongkarkan rahsi kitaorg

nak kne culik ke?!!!!

nuriz said...

hehe tetiba aliens yg salah..hehe

Blur said...

aku ingat sape la yang salah rupunye alien yg slh...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

mizzapple said...

haha. alien plak yg d'salahkan.

KUREKURE COMEL said...

dan2 je alien disalahkan...hahahaha

cik-terompah said...

hebat mukadimah ko..

nur haslinda said...

yang part alien tu taley bla ~ hahaha

LehaMY said...

adeh. sian betul alien dipersalahkan . HAHAHAHA :D

biskut said...

serius,aliens memang tak reti jalan atas tanah...dia curi makanan jer bro dari ladang2 gandum dan sawah padi kat indon.Dowank dengki takde oat.dowank makan besi jer..besi2 buruk pon dijual terus kat depa..

lu tak caya sudah...

papabear said...

pemandu di malaysia ramai yg bodoh sombong...

raar