Thursday, March 24, 2011

SPM 2010, Skandal Seks Anwar Ibrahim (lagi) dan Superheroes Datuk Trio

Sempena kekecewaan gua terhadap keputusan SPM 2010 dan sambil menyambut bala yang menimpa pemimpin Pakatan Rakyat iaitu Anwar Ibrahim sekali lagi dan atas ketidak tahanan kegelihatian gua terhadap sistem perundangan Malaysia beserta lawak-lawak bodoh yang dilakukan oleh geng superheroes penegak keadilan yang baharu iaitu Datuk Trio yang dianggotai Tan Sri Abdul Rahim Tamby Chik, Datuk Shazryl Eskay Abdullah, Datuk Shuib Lazim lalu gua keluarkan entry ni.

Ibrahim Ali mana? Kenapa bendahari Perkasa je yang join jadi superhero? Gua tak tahu. Dalam entry gua yang ini dia dah jadi superhero dah pun. Jadi apa yang gua perlukan sekarang adalah motivasi agar tidak terus-terusan kecewa dan pecah perut kerana menjadi rakyat Malaysia yang setia pada negara. Apa nak jadi dengan Malaysia? Pi tanya agong kita, pi tanya pemimpin kita. Layan jela video-video lagu perangsang motivasi ini.


Video last ini kita xaxau pulak.



The most motivating blog post of the day is FTSNC. He tell me the truth.


# Good men must not obey the laws too much. They will eventually manipulate it.
raar


7 comments:

Amoi said...

firstttt

Dark Half said...

aku quote statement yg agak best dr karl sayap exodus:

"ade tokoh yang idealist. Anwar Ibrahim 30 tahun dulu tokoh yg idealist. malangnya makin tua akhirnya kalah jugak dengan kehendak mainstream"

gua harap lu dah jahit perut lu yg dah byk kali terpecah tu..seksa nak hadam weyy!

ghost writer said...

trio superheroes...

panas sangat badan tuh..tunggu masa meletup jer.tak habis2 dengan skandal seks..tak sangka melayu lagi kuat seks..

burhan al-hilmi said...

xyah bajet kau ambik spm tahun lps la..sedar skit da tua..

weyh..ape citer vid seks ni?..serius ak xfhm..sape sbrnye pelakon dlm tu?..yg aku tau, anwar nafikn..

vid porn da jadi legal ke kat msia skrg?..ak dgr pakcik nazri kata MP msia cari porn dlm parlimen..

hida.hadi said...

owww peyton yg sexy!

Sca Ndx said...

aku tak kisah dah politik.
pening lah.

kehkehk.
ko budak spm ke?

Hansyitake~ said...

lagu move along best..

erk? O_o
lari topik ke komen ni..
politik sangat memeningkan..

raar